NY DRAKT FOR ADVOKATENE

 

Advokatfirmaet Torstrup AS i Stavanger er på flere måter utypiske advokater. Ikke bare er de uformelle, kjapp i replikken og kvikk i hodet. De assisterer både oljefolk, konsernledere og entrepenører. De hjelper barnevernsbarn, voldsofre og kriminelle. De er forretningsadvokater, forsvarere og meklere i vanskelige familiesituasjoner. Men de går til alle oppgavene med samme engasjement og fordomsfrie innstillingen. 

Nylig skulle de flytte inn i det nyoppussede Hermetikklaboratoriet i Stavanger. Samtidig skulle de forkorte navnet sitt og få to nye partnere. Derfor trengte de et uttrykk som kan passe personligheten deres. Og som den brede klientbasen kan identifisere seg med.

Vår flinke samarbeidspartner Kristine Sauge fant en diskret jordnær brunfarge som passer den enkle logoen. En ikonisk t, som er både kraftfull og usnobbete.

De har fått ny grafisk profil, nyoppussede hjemmesider, Facebooksider og LinkedIn-profil. Nå kan alle få et skikkelig førsteinntrykk av hvem som skal hjelpe dem i jusens verden. 

Se hjemmesiden her.