GOD SMAK ER HELE HISTORIEN

Et bakeri er aldri bedre enn sitt daglige brød. Godt Brøds historie ligger i den velsmakende baksten.

Bakeverkstedet Godt Brød feiret 20-årsjubileum i desember 2015. Historien om et av landets første økologiske bakerier – som vokste seg ut av en liten butikk på Nedre Korskirkeallmenning i Bergen og ble en stor familie av bakeverksteder i flere av landets storbyer – var fascinerende nok i seg selv. Men det var smaken som var den egentlige hovedpersonen.

Sammen med Godt Brøds 42 flinke bakere, matstylist Kristin Hove de stilsikre designerne Bjelke & Yang  laget vi en bakebok som viser hvordan de baker sine brød og boller. En bok som lærer gjestene deres hvordan de kan lage sine favoritter hjemme på kjøkkenet. Og som forteller hvordan god smak og god samvittighet henger nøye sammen.

Under arbeidet med boken har vi bygget opp Godt Brøds bildebank, slik at bakerikjeden kan vise frem både flinke medarbeidere og deilige bakevarer. Samtidig har vi hatt ansvaret for Godt Brøds Facebook- og Instagramkonto, og laget nyhetsbrev til bakerverkstedets mer enn 20 000 BakeVenner.

Alle de deilige bollene og de gode brødskivene vi har spist gjennom samarbeidet med Godt Brød har styrket oss i troen på at historien vi har fortalt handler om god smak.

 
ALLE FOTO: MARTE GARMANN