LETT Å LEVE SUNT MED DESIRÈE

_Q9A3985.jpg

Vi angret bittelitt på alle kanelbollene vi hadde kjøpt til det første møtet. Da Desirèe Andersen (og hennes omtrent nyfødte baby) kom inn på kontoret vårt høsten 2018, skjønte vi raskt hvorfor så mange følger nettopp henne for å få en sunnere livsstil. Hun var et helt lite treningssenter alene.  

Og nå skulle vi lage kostholds- og treningsbok sammen.

_Q9A5318.jpg

Desiree er en av Norges mest populære treningsblogger. På fitfocus.no har hun gitt mer enn 100.000 følgere trenings- og kostholdssråd til følgerne sine i mange år. De elsker de sunne oppskriftene og de lettfattelige øvelsene hennes. Og har kunnet kjøpe hefter med lette, sunne kost- og treningsplaner.

Da Pilar forlag skulle gi ut bok med det populære livsstilsopplegget hennes, ga de IBY oppdraget med å produsere boka fra a til å. Vi har kanskje ikke blitt så mye tynnere selv, men det har blitt en skikkelig fin og brukervennlig bok.

forside_fit-pÜ-30-dager_low.jpg

Slik beskriver hun “Fit på 30 dager” selv:

Det skal være lett å leve sunt. Derfor er denne boken bygget opp slik at du skal kunne velge den veien som passer din definisjon av fit. Enten du ønsker å gå ned i vekt, bli sterkere, få bedre kondisjon, få ønsker inspirasjon til et sunnere kosthold – eller alt sammen!

Utover høsten skrev og kokkelerte Desirèe hjemme på Tjøme. Hun fotograferte all den sunne, gode maten og fortsatte bloggingen midt oppi amming, hundelufting, trening og småbarnstilværelse. Det var imponerende, syntes vi som fikk være med på joggetur og i treningsstudio for å ta bilder av energibunten.

Vi testet oppskrifter hjemme på kjøkkenet. Vi visste at Desirèe hadde slitt med dysleksi, men det kunne vi ikke se noe av når vi fikk tekster til redigering og korrektur. Vi snekret boka sammen med designer Christine Sanne Sunde. Vi tok til og med en runde med styrketrening på kontoret for å sjekke om øvelsene var mulig å forstå ut fra beskrivelsene. 

Og da de første salgstallene kom rett over nyttår, suste sønnavinden fra Vestfold rett inn på toppen av bestselgerlisten. Det er vi selvsagt superstolte av. Men strengt tatt ikke så overrasket over.